s-portiu.blogspot.com

martes, 2 de febrero de 2010

La mort sobtada de l’ànima i creador de la Marxa BTT d’Almatret en les seves 3 edicions i de la Marxa BTT Vila de Seròs l’any 2009, DAVID DUAIGÜES el passat 21 de juliol mentre treballava en l’extinció d’un incendi forestal a Horta de Sant Joan (Tarragona), ens ha deixat un buit que serà impossible d’omplir, la seva figura encoratja’n a tirar endavant aquest projecte que va sortir del no rés i la seva il·lusió en el futur de properes edicions ha fet que les persones que vam col·laborar estretament amb ell i que li vam donar tot el nostre recolzament ens haguem plantejat dur a terme una nova xallenge dedicada a la seva memòria, a la dels seus al·legats i a la dels companys que també van morir aquell fatídic dia.



Aquesta nova prova s’anomenarà I Xallenge David Duaigües i de la mateixa manera que la Xallenge de l’Aiguabarreig, estarà formada per la IV Marxa BTT d’Almatret i la II Marxa BTT Vila de Seròs. El funcionament, esperit i filosofia de la prova serà el mateix que va pensar en David de manera que no hi haurà canvis significatius en relació a altres anys.



O sigui que ja ho sabeu, tots cap a Almatret i Seròs. Per més info al Foro o bé a la web http://www.servioptions.com/btt/

No hay comentarios:

Publicar un comentario