s-portiu.blogspot.com

domingo, 31 de enero de 2010

Folgueroles.

Útim dia de gener i possiblement últim duatló de muntanya ja que no disposaré de la forquilla de la bike i passaré a fer els duatlons de carretera (si puc). El duatló de Folgueroles en teoria començaria a les 10:30h però gràcies a un "simpàtics gamberros" que el dia o la nit abans es van dedicar a canviar les fletxes del recorregut hem hagut d'esperar (30min més de calentament) a que acabessin de reconèixer el circuit per fer els canvis pertinents. Al final ha estat perfectament marcat amb els seus corresponents punts de control als llocs més complicats.
Igual que a Vallirana el recorregut ha estat més dur del que cabia esperar a causa del fang que hi havia en tota la prova. El circuit a peu no ha estat tan exigent com altres vegades els desnivells eren més curts i més poc pronunciats només hi havia un tram de senda molt curt i un tram on el fang era argilós i et feia acumular un pes adicional als peus.
Pel que fa al circuit btt ha estat el que més m'ha agradat pel seu entorn i no l'he trobat tan dur com els anteriors, no se si pel fet de que arribava més descansat (clau per tenir una bona jornada) ja que en l'anterior anava bastant baldat després d'un disabte durillo.Hi havia sendes curtes però abundants tan de baixada com de pujada tambè he de dir que han estat les més técniques fins ara, les de pujada les he fet corrent al costat de la bike(en el meu cas) causa de la duresa i el fang que les feien molt difícils de fer a cavall.
Un cop a l'arribada, del tiron a l'avituallament a recuperar i a menjar una mica..... agafar la bossa d'obsequis(camiseta de la prova, begudes isotòniques, una bossa i fruita) ja tocava passar pel rentat tan de bicis com per les dutxes sedides pel futbol de Folgueroles i fer camí cap a casa. Avui també ha estat on més afluència de gent hi ha hagut ...en definitiva un gran duatló per repetir l'any que ve.
Fins aquí la Vduatló de Folgueroles 2010.



Pròximament imatges.

1 comentario:

  1. Ginesgon, fruta con energia a mogollón2 de febrero de 2010, 21:05

    Inko!Enhorabona crack!Llàstima que totes estes duatlons cauen molt lluny de Beni...sinó m'apuntaria a alguna!Si en fan alguna prop,digue-m'ho!Igual provo!Dsp de la Marató de Bcn em dedicaré a entrenar una mica la bike!Així podrem sortir algun dia!Salut i al ataque!

    ResponderEliminar