s-portiu.blogspot.com

lunes, 17 de mayo de 2010

Bon debut

Una bona cursa de muntanya és la que vam poder disfrutar molts dels adeptes de la muntanya i de l'esport en general. Per altra banda, també es podia disfrutar de la caminada que començaria a les 8:30h, 1h abans de la cursa. Entre els caminats hi trobariem la Rosa i la Sandra (segons elles no van ser abançades per ningú, són unes màquines), segurament van disfrutar més de les grans vistes, jo ho dic perquè en el meu cas no estava massa per la labor de disfrutar del paissatge. La pujada la vaig portar força bé, em sentia còmode, l'únic que vaig trobar en falta potser l' avituallament un pel abans perquè quan vaig arribar dalt estava sec.
Com bé comenta el Xavi al seu blog: dels últims 5km, 3 eren tècnics i els altres 2 ja eren  un tram suau per fer l'arribada al poble.
La veritat que em vaig quedar flipat de com es deixa anar la gent de baixada, era massa...jo que em pensava que estava baixant prou bé i de sobte Fiiiiuuuuuuuu!!! l' Albert a tope, està fet una màquina, puja bé, baixa bé..., en fi, està fet una bestia de la muntanya.
Resumint: un gran dia
Conclusions: Repetirem
PD: L' arròs estava de muerte. 

Temps:1h30'
Avui una sessió suau de piscina ( tenia ganes de bici però els bessons no estan per la labor)

3 comentarios:

  1. Ei molt bé la noticia del blog!! Esteu fet uns putos cracks!! Encara m'animaré jo i tot a aixo del món del blog.
    La veritat es que va ser un dia molt profitos i divertit encara que després cansat:-) La Rosa em va confesar que tenia agulletes als bessons pero també a la llengua jajajaja quina mena de xerrar amb la sandra, em deia!! En fi, un bon diumenge que espero que repetim i que s'apunti encara més gent, com més siguem més riurem!! AHH!! gracies per arreglarme la bici inko, ara practicaré algun dia i a veure si em deixeu sortir amb vatres un dia suau.

    ResponderEliminar
  2. Megacrack!
    Enhorabona!
    Bon debut! Si senyor! Si vols continuar, ho pots fer, aquest finde a Pauls...

    ResponderEliminar
  3. Molt be crack , ara que ja has debutat pel monte a vore si ens veiem per alguna cursa mes.

    Que teniu pensat fer nit per l'estartit????
    Jo reservare algo la setmana que be, si voleu en parlem.

    ResponderEliminar