s-portiu.blogspot.com

miércoles, 7 de abril de 2010

La ruta del tigre

La ruta del tigre, aquest és el nom.....sendes,paissatges,aigua,animals i molts quilòmetres de pur mountain bike van fer que tres adeptes del btt i de la natura simó,rofes i jo inko ens desplacessim al Caro per començar la nosta aventura. El dijous i divendres vam fer les etapes del Caro-Morella i Morella-Vallderoures en un total de 145km i un total de 3500metres de desnivell positiu.
En la primera Caro-Morella un cop al punt de sortida al restaurant l'esquirol vam fer la pertinent descarga de les machins.. feia un aire que tallava però res ens impediria proseguir el nostre camí pels camins i sendes del port fins arribar a Fredes primera població que ens trobaríem al nostre pas. Uns quants km més i faríem una paradeta tècnica (bocata i fruita) passarien unes horetes més de maravilloso mundo del mountain i ja ens trobariem davant mateix de Morella només quedava un tram de senda (discutiblement ciclable) i entrariem a la població a localitzar el lloc on passariem la nit, després d'una merescuda dutxa sortiriem a fer unes birretes per Morella unes tapes a sopar i a dormir.



Així començavem el dia, canviant la cambra ja que de bon matí estava la roda pinxada (algun sabotatge d'algun biker del team scott) jeje! la segona etapa com ens havia informat el crador de la ruta és la més bonica encara que també la més dura ja que el desnivell és important en els primers km combinat en molta senda cosa que fa que sigui més dur però a la vegada més divertit. El tragecte té unes vistes impresionants i podem gaudir de la fauna dels ports encara que hi ha algunes vaques, que més d' un cop et fan plantejar de fer una traçada nova jejejej!! 
BOOOOMMM!!! un tret!!! no no.... és el tubeless de Rofes!! jo ja em pensava que hi havia caçadors per la zona i en aquestes que em giro i veig això.. la roda com una culebra i simó que estava just al costat ple del làtex del tubeless. Les reparacions de la roda van tenir un petit percance al dit de Rofes que al final es va solventar sense cap problema. En aquest punt ja portàvem 5 hores pel monte i encara ens quedava una tirada més que bona i molta cosa per veure fins al nostre punt d'arrivada Vallderoures.


Ja ho deixo aquí perquè em faria massa pesat o massa extens. El millor és que us animeu i ho descobriu per vosaltres mateixos i que  tingueu la mateixa experiència que hem tingut nosaltres!
Puntxades:3 Barres energetiques: ni se save

No hay comentarios:

Publicar un comentario