s-portiu.blogspot.com

lunes, 18 de enero de 2010

Neu a Núria i fang a Vallirana

Dissabte 6:00h: sortida des de Bcn direcció Queralbs  allí ens trobariem en l'Albert i la Rosa per agafar el cremallera que portaria dalt a Núria. Era l' hora de fer la primera esquiada de l'any en el meu cas i en el de la Sandra.. (modo inicio) ja podeu pensar com vaig acabar el dia, igual de copejat com un pop avans d'entrar a l'olla.
Diumenge 7:30h: Sona el despertador uff!! hem sembla que m'ha passat un tren per damunt i no massa convençut del meu estat físic agafem en la Sandra tots els pataquets (bike,casc,càmera, ferraments....) i sortim direcció a Vallirana per disputar el Duatló. Un duatló que a causa de la pluja de la nit anterior es va fer duríssim per la quantitat de fang que hi havia als 10 primers km i la segona part de run va ser més dura del que en un principi s'havia dit.... organització perfecta tot ben marcat un recorregut molt guapo l'única pega cap avituallament.
Fotografies realitzades per la reportera oficial, la incombustible Sandra.


1 comentario:

  1. Eick! Enhorabona! Acumulant kms... Si senyor! Me fas agafar gusanillo!!! Podríes explicar 4 cosetes més de la duatló! Així enc mos faries més dentetes!!!
    Salut i al atake!
    Ah! Lo diumenge anem a la via verda! +info al Quin calvari...

    ResponderEliminar