s-portiu.blogspot.com

lunes, 19 de octubre de 2009

Garmin triathlon Barcelona 1500m-40km-10km

Ufff!! no se per on començar... tot va anar perfecte si no hagués estat pel fred del matí i la mar que estava més per fer surf que per nedar jeje!! Opinió de la gran majoria incluint-me a mi que a l' hora d'entrar a l'aigua per calentar una miqueta impresionava el fet de veure que no s' avançava massa i la primera boia estava tan lluny.... però que collo...s estàvem allí 3500 triatletes en total sumant les diferents modalitats( Olímpic, sprint, supersprint i relleus) disposats a véncer la marea per assolir el nostre objectiu arribar a la bicicleta i completar tres voltes d'un circuit de 13'300km i per acabar a un recorregut de 10km corrent passant per llocs turístics de la ciutat com es el parc de la ciutadella, parlament de catalunya, arc del triomf... També un valor afegit poder córrer al costat de campions mundials que en realitat només els veies que et passaven com avions en les bikes.

I ja en el moment de l' arribada a la meta 2:25 satisfet del meu temps que lluny quedava del primer classificat Francesc Godoy en una temps d' 1:44 i la primera noia Jodie stimpson en 1:52, però jo també vaig aconseguir la medalla que m' acreditava el ser un finisher més entre tots els atletes participants que van aconseguir el repte de creuar la meta.


4 comentarios:

  1. Molt crack! Joder en estes onades volia moral entra a nadar i fer 1500m. Enhorabona per aconseguir-ho!!!
    El teu fan. (Simó)

    ResponderEliminar
  2. Com mola el blog! Volem mes aventures. Anims triatleta! (ba7es)

    ResponderEliminar
  3. Me quedo blanc...Inko???Ets l'Inko que coneixo jo? Triatlons??? Que valent, campeón!!! Ojalà algun dia en pugui fer una jo...
    Gines

    ResponderEliminar
  4. eii gines!!! si soc inko jejej!!! i si vols tu tb pots fer-ho...

    ResponderEliminar